Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

0(364) 4114454
Yıldızhan Mahallesi Zile Cad. No67 Alaca/Çorum
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki; Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki; Okulumuzda Yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onalar 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli- karma eğitim
Derse başlama: 08:00 Son ders bitişi: 17:10
Merkezi kalorifer sistemi
Karayolu