Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı MESEM (ÇIRAKLIK) 2.Dönem 1.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem 1.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Şbt

Erasmus Akreditasyonu, mesleki eğitimi alanında sınır ötesi değişim ve işbirliğine açılmak isteyen kurum/kuruluşlar için bir araçtır. Bu kapsamda Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Erasmus Mesleki Eğitimi Alanında alınan Akreditasyon ile Erasmus+ Programı dahilinde öğretmen ve öğrencilerimizle Avrupa hareketlilik projeleri gerçekleştirilecektir.

Şbt

09.02.2024 Cuma günü yapılacak olan Sorumluluk Sınavları 12.02.2024 Pazartesi gününe alınmıştır.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı MESEM (ÇIRAKLIK) 1.Dönem 2.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı MESEM (ÇIRAKLIK) 1.Dönem 1.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 1.Ortak Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Eyl

Okulumuz edebiyat öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 36. Ahilik Haftası etkinliği okulumuz toplantı salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmalar, okunan şiirler, sinevizyon gösterimi idaremiz ve öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi. Usta öğreticimiz İbrahim Vargeloğlu tarafından öğrencilerimize temsili olarak Ahilik Yemini ettirildi. Program sonunda okul müdür yardımcımız İbrahim Kaya'ya mesleki eğitim ile ilgili çalışmaları nedeniyle okul müdiremiz Demet Özdemir tarafından plaket takdim edildi.

Eyl

Şbt

"AVRUPA´DA İSTİHDAM ODAKLI MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI STAJI PROJESİ" kapsamında, Okulumuz öğrencilerinin Almanya da staj eğitimi başladı.

Ock

Okulumuzun gerçekleştireceği Erasmus+  "AVRUPA´DA İSTİHDAM ODAKLI MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI STAJI PROJESİ" kapsamında, online dil eğitimi verildi.