Şbt

"AVRUPA´DA İSTİHDAM ODAKLI MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI STAJI PROJESİ" kapsamında, Okulumuz öğrencilerinin Almanya da staj eğitimi başladı.

Ock

Okulumuzun gerçekleştireceği Erasmus+  "AVRUPA´DA İSTİHDAM ODAKLI MOBİLYA VE İÇ MEKAN TASARIMI STAJI PROJESİ" kapsamında, online dil eğitimi verildi.

May

2017-2018 Eğitim öğretim yılı sınıflar arası futbol turnuvasında; final maçında 11/B ile 11/C karşılaşmış, 11/C sınıfı 7-6 lık skorla maçı kazanarak Okul şampiyonu olmuştur. Emeği geçen tüm Alaca MTAL ailesine teşekkür ederiz

Nis

16 Nisan tarihinde yapılan okul sporları futbol turnuvası kapsamında okulumuz futbol takımı final maçında fen lisesi Futbol takımı ile berabere kalıp seri penaltı atışları sonucunda ikinci olmuştur.  Okul futbol takımını tebrik eder emeği geçen beden eğitimi öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları okulumuz yönetiminde, Alaca ilçesinde coşku ile kutlandı.